Магазин Денив

Магазин

За Нас

Онлайн магазин за Пижами, Бельо и Бански костюми

Добре дошли в нашия онлайн магазин за Пижами, Бельо и Бански костюми. За Вас сме избрали специални колекции, защото го заслужавате!

 

Магазин „ДЕНИВ“ отвори врати през ноември 2014г. в гр. Бургас. За улеснение на нашите клиенти от октомври 2018г. функционира вече САМО нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН за пижами, бельо и бански костюми. Ние предлагаме на своите клиенти огромно разнообразие на модели на пижами и бельо – Дамско, Детско и Мъжко на български  и турски производители.

Постоянно разнообразяваме нашия асортимент с дамски пижами, мъжки пижами и детски пижами. Български пижами, турски пижами изработени от висококачествени материали. При някой от моделите може да избирате размери до 4XL. Моделите са много удобни и ги има в различен вариант. Може да изберете дамска лятна пижама с къс ръкав и къси панталони, или комбинация от дамска българска пижама с къс ръкав и дълъг панталон. За по специалните поводи сме отделили специална категория  сатен. Там може да видите модели на дамски стилни пижами с тънки презрамки или къс ръкав или дамски нощници. А за по студените месеци може да се възползвате от топлите ни пухкави пижами от плюш или велсофт, или от дамска зимна пижама с дълъг ръкав и дълго долнище. При дамска зимна пижама отново имате право на избор дали да бъде плътна памучна материя или тънка памучна. Също така имаме страхотно предложение, за още по-голямо удобство, може да съчетаете пижамата с халат. Предлагаме стилни халати от висококачествен сатен, пухкав халат от плюш или велсофт.

Няма как да пропуснем и мъжката колекция. Стилни и удобни пижами. Може да ги срещнете изчистени или със закачлива щампа. При тях в лятната колекция имаме право на избор на мъжка лятна пижама с къс ръкав и къси панталони, тип шорти или българска пижама с къс ръкав и дълго долнище. За студените месеци предлагаме мъжки тънки памучни пижами, мъжки плътни пижами, както и пижами изработени от плюш.

За децата може да разгледате колекцията ни детски зимни пижами и детски летни пижами. Във всяка категория за улеснение сме разделили на подкатегории пижами за момичета и пижами за момчета. Предлагаме голямо разнообразие на детски български летни пижами с къс ръкав и къси панталони, детски зимни пижами с дълъг ръкав и дълъг панталон. Пижамите са изработени с интересни и закачливи щампи, както и с добре познатите любимите анимационни герой.

Онлайн магазин ДЕНИВ предлага за летния сезон голямо разнообразие на дамски български бански. Всичките ни бански костюми са с високо качество и от бързосъхнещи материи, като имаме и големи размери. При нас ще откриете дамски цял бански, както и дамски бански от две части. Моделите са с оформена твърда или мека чашка, с подплънки, свалящи или коригиращи се презрамки. Производителите са заложили на свежи и ярки цветове, за да бъдете неотразими на плажа!

Също така в онлайн магазин ДЕНИВ може да намерите дамско бельо, мъжко бельо и детско бельо на утвърдени български производители. За улеснение и по-голямо удобство може да поръчвате избраните от Вас модели направо от вкъщи или офиса.

Целта на магазина е да задоволява потребностите на своите клиенти от качествени стоки на достъпни и конкуренти цени. Широката гама от предлаганите модели ни позволява да отговорим на всяка една потребност, като не забравяме и нуждата на всеки да е уникален и различен.

За годините, в които сме на пазара, сме доказали своя професионализъм и перфектно отношение към клиентите и това е нашата запазена марка. Доверете ни се, ние можем да отговорим на вашите изисквания и нужди. Онлайн магазин „Денив“ винаги и по-всяко време е до Вас.

 


 

Магазин за Пижами и Бельо DENIV BG работи със следните марки:

  • Български бельо – Бижу, Сия, Ивон, Miss Maris, Avangard, Venera Style, Finess, Иватекс, Affect, Dafi Style, Kia Intim, Avalanche, Рос-мен, Desislava, Tiara Galiano, Сибел, Борети, Spiko, Lord, Royal Tiger и др.
  • Турски бельо – Sevim, M.I.
  • Италиански бельо – Sielei, Infiore, Laura Biagiotti, Leilieve
  • Български дрехи – Контраст, Лима, Morisimo, Sunny kids, Мариела, Svetli и др.
  • Турски дрехи – Breeze, Kinderland, Cichlid, Mackays, PPL Boys