...

Магазин Денив

Магазин

Условия за Доставка

Условия за Доставка на магазин Денив БГ

Интернет магазин Денив извършва доставките на своите продукти до посочените от клиента адреси, като  използва услугите на Куриерска фирма ЕКОНТ и Куриерска фирма СПИДИ.

 

Цената на доставката e дължима и се заплаща от Потребителя.

Доставчикът  използва куриерска фирма за доставка на закупени през е-магазина стоки. Цените и условията за доставката на стоките се определят от  съответната куриерска фирма, която доставя поръчаните стоки на потребителите.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на куриерската фирма в съответния град.

В случай, че Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в определения срок или не се яви на посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

За налични продукти доставката в страната се изпълнява в срок от 1 до 4 работни дни от датата на потвърждаване на поръчка, в интервала от 9 до 17 часа. За продуктите, които не са в наличност, доставката се изпълнява за срок до 30 календарни дни от датата на поръчка, ако предварително е указано, че продукта може да бъде поръчан при положение, че не е наличен.

При доставката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. При връщане или замяна на продукт, доставката се заплаща от Потребителя. Задължително той трябва да бъде придружен с касовия бон, който сте получили при доставката от Куриерска фирма ЕКОНТ или Куриерска фирма СПИДИ, и се свържете с нас на тел. 0895 424 118.

Доставки се извършват САМО на територията на Република България.

      Доставка:

Еконт:
* от 7,00лв. до избран от Вас офис на Еконт (варира от наложения платеж)

* около 10,00лв. до Ваш адрес на територията на цялата страна (варира от наложения платеж)

Цената за доставка е ориентировъчна. Заплаща се цената, която се получава след калкулиране от Еконт.

Спиди:

*  Автоматичен калкулатор при поръчка през сайта

* около 6,00лв. до офис на Спиди (варира от наложения платеж)

* около 9,00лв. до Адрес (варира от наложения платеж)

* + 3,60лв. на цената за доставка за СЪБОТА/ПРАЗНИК(ако желаете доставката да бъде доставена в събота/празник се заплаща)

Цената за доставка е ориентировъчна. Заплаща се цената, която се получава след калкулиране от Спиди.

При единична поръчка на стойност над 79лв., доставката до офис на Спиди е за сметка на Доставчика, а до адрес се заплаща от Потребителя. Безплатна доставка над 79лв. само до офис на Спиди!  (Промяна на цената на безплатната доставка в сила 0т 03.03.24г.)

* При връщане или замяна на даден артикул(артикули), транспортните разходи са за сметка на Потребителя.