...

Магазин Денив

Дамски халат

През изминалата година много хора останаха затворени вкъщи. И най-вероятно болшинството от тях се обличат с какви да е дрехи, за да започнат деня. Но знаете ли, че това не е най-бързият и най-удобен начин за обличане?

Всъщност има много хора, които искат да си останат хем голи, хем приятно прикрити, от благоприличие.

А също така има много хора, които просто ги мързи да се обличат с дрехи.

Затова едни други, умни хора, са измислили халатите. И тяхното разнообразие не е никак малко.

Има дамски луксозни халати. Има и дамски домашни халати. А дамския домашен суитшърт, освен удобен, мек, топъл, е и много секси. Дамските халати се произвеждат от различни материи. Можем да купим, както памучни, хавлиени, полиестерни, така и луксозни сатенени модели. За мъжете разнообразието също е голямо.

Освен комфортните затоплящи свойства на халата, той се използва и като наметало, когато дойдат гости, а ние сме по пижама и бельо и не искаме да държим гостите на вратата, докато се облечем набързо (кой обича да се облича набързо?). Именно поради тази функция, халата вече е възприет като аксесоар и за мъже, и за жени. Често срещаните халати от дебели материали биват наредени до модели луксозни халати, направени от фини материи като коприна или сатен. Тази нова функция на халата позволява на създателите да използват дантели, бродерии и орнаменти в изработката на уникални халати, които са изключително широко разпространени. В днешно време можем да срещнем и модели халати, които служат като аксесоар-допълнение към секси бельо (от англ. Lingerie robe). Всички може да се съгласим колко елегантно изглежда една жена в един дълъг до глезените или къс до над коленете сатенен или копринен дамски халат.

Халатът ни осигурява елегантен изглед и комфорт. Хубавият халат винаги впечатлява и предизвиква завист в другите. Халатът е нещо много лично и съкровено. Никой, никога, не си дава халата на друг!

Дамските халати са винаги изработени от материи, които да галят нежната кожа на тялото, а също и с дизайн, за да са красиви и естетични, да пълнят окото и да радват душата. А луксозните сатенени халати можем с чиста съвест да назовем “секси” халати.

Защото, освен изброените качества на дамския домашен халат, дамския домашен суитшърт ,
луксозните сатенени халати галят егото ни. Те възбуждат както нас, така и партньора.

С халатите от Денив всяка дама ще се чувства ефектна, забелязана. А това е винаги перфектно усещане.

Халатите (от англ. Robe, bathrobe, housecoat) навлизат в Европа през 1500-та 1600-та година. Съществуват халати с функция за удобство и комфорт и такива, които служат като покривало/аксесоар. Халатите, служещи за комфорт, са тези дебели, топли халати с по един джоб отляво и отдясно, и колан, който да държи халата затворен – за по-добра изолация от студа. Тъй като преди хората са нямали централно отопление и необходимостта от бягане до тоалетната през студените нощи е било така неприятно, халатите бързо са навлезли в масова употреба и запазват функциите си до ден днешен.

Халатът съществува от стотици години, което би поставило въпроса: Дали халатът не е ретро и няма място в нашето модерно настояще? Но какво значение има модата, когато искаме да ни е топло и удобно? А и в днешно време модата се старае всичко да изглежда модерно, дори ретрото.
Халатите изпълняват важна функция в животите ни и днес. Дали ще е за затопляне през зимата, спасяващо наметало при неочаквани гости или аксесоар, подчертаващ стила ни, халатът винаги ни “удря по едно рамо”.
Халатът може да бъде възприет като ретро, тъй като съществуването му датира стотици години назад, но непрестанната му употреба и нуждата на потребителя, превръща халата в една класическа част от домашното облекло на жената, мъжа и децата.

Тук ще намерите дамски халати от идеалната материя, според сезона и нуждите ви – топла и мека прегръдка от зимния дамски домашен халат, хладен полъх от летния, нежно и гладко докосване от луксозния сатенен халат, универсално усещане от чистия памук на дамския домашен суитшърт – без значение от сезоните.

Цветовете и десените на дамските халати, могат да задоволят всеки женски каприз. Качеството отново е безкомпромисно. Ако един дамски домашен халат или дамски домашен суитшърт може да дари спокойствие, уют, стил, то това е палитрата на deniv.bg

Вашият коментар